צלוליטיס ברגל שמאל, כולל גרד וכאב

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

22/06/2017 | 17:45 | מאת: מיכאל

אני בן 89 נשלחתי למיון עם חשד לטרומבוזה ברגל, וחזרתי עם אבחנה : צלוליטיס. קיבלתי 500 מג' צפוויט 4 פעמים ביום במשך שבוע, וזה לא עזר. יש לי גרד משגע וכאב קל ברגל ימין. רופא משפחה טוען שזה יעבור, אבל אינני רואה סיכוי לכך. מה האפשרויות להמשך הטיפול?

הטיפול בצלוליטיס לפעמים מחיב החלפת אנטיביוטיקה בגלל עמידות או בגלל שינויים באספקת הדם ברגל שמקשים על האנטיביוטיקה להגיע למקומה. אם הדלקת נמשכת יש לשקול החלפת האנטיביוטיקה וכדאי שתתיעץ עם זיהומולוג. אם גם זה לא עוזר, יש אפשרות לאשפוז ומתן אנטיביוטיקה לוריד, עם או בלי סטרואידים. תהיה בריא

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור