נקודת חן צריבה או תפרים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

11/05/2017 | 09:27 | מאת: לילי

יש שתי שיטות כירוגיות להסיר נקודת חן. שיטת הצריבה עם מחט חשמלית או בשיטה עם התפרים. למה אני לא יכולה לבקש שיורידו לי נקודת חן בשיטת הצריבה? יש לי נקודת חן קטנה ״שנראית לא טוב״ אבל לא יותר מידי כך הרופא טען ואולי כדאי להסירה. אך למה אני צריכה לעבור את שיטת התפרים ולא שיטת הצריבה ? הרי שתיהן כירוגיות וטובות.

השיקול האם תפרים או צריבה הוא רפואי בהתאם לבדיקה. יש לפעמים הבדלי דיעה בין הרופאים, אז תוכלי לפנות לחות דעת נוספת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור