גירוד אדמומיות וטיפה פצעוניםסיו

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/02/2017 | 19:40 | מאת: סיון

אחרי מקלחת בערב פתאום הרגשתי כשנשכבתי על הצד ליד בית השחי לכיוון הכתף-גב עליון אבל צמוד לבית שחי ימין מן גירוי שכנראה עם זה שנגעתי בו הוא אדמומי ויש עליו טיפה פצעונים באיזור , מה זה יכול להיות? זה יכול להיות משהו בסוכן שקשור לסרטן השד או שזה רק סימנים כאלו בבית שחי עצמו ולא ליד? אולי זה קשור לדורדורנט? לא שינתי סוג אבל זה היה האויר של הסוף

גירוי בבית השחי שכיח מאד ולרוב קשור לדאודורנט. כדאי מספר ימים להפסיק דאודורנט ולמרוח יוד פולידין בנוזל. יחד עם זה כל אשה צריכה בדיקת כירורג שד אחת לשנה ואם לא נבדקת לאחרונה אז מומלץ.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור