טיפול פוטודינמי או משחה?

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/02/2017 | 17:50 | מאת: מבולבלת

שלום, אני אשה בת 60 ולפני שבוע קיבלתי את הבשורה שיש לי בפנים ליד העין האף והמצח נגעים טרום סרטניים הרופאה שלי המליצה על משחה בשם פיטקו ג"ל למריחה במקביל בדקתי באינטרנט וגיליתי את שיטת הפוטודינמי כששוחחתי עם הרופאה שלי היא אמרה שזה אפשרי גם אך אין לי כח סבל והבנתי שזה טיפול קשה וכואב לכן אני מאוד מבולבת ורציתי את חוות דעתך מה עדיף משני טיפולים אלו בתודה מראש

שני הטיפולים טובים ומקובלים. מכיון שהרופאה שלך המליצה פיטקו כדאי שתכבדי את העדפתה, ותחזרי אליה למעקב על התוצאה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור