גרד...................

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

16/01/2017 | 16:44 | מאת: ג

שלום, התחיל לי לפני שלושה ימים גרד באצבע, מדגישה שזה לא בין האצבעות יש לי תור לרופא עור רק בעוד חודש, אין לאצבע צבע מיוחד, היא באותה צבע כמו שאר האצבעות, יש באיזור מעט יובש אין נפיחות ואין קשקשת או קילופים, האצבע נראית רגיל, מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות או לקנות בינתיים שיקל על הגרד, התחלתי לעבוד בבית אבות וייתכן שבעת מסירת כדור ונגיעה בחפצים שהקשישים נגעו אולי נדבקתי בפטריה.

לא ניתן לדעת ללא בדיקה. לפעמים תגובה רגישות לסבון.. בינתיים הייתי ממליצה לרחוץ ידיים רק בסבון ללא SLS וללא פראבנים (יש בסופר פארם או בית טבע).

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור