תופעה מוזרה בחורף

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/01/2017 | 10:33 | מאת: נתנאל

שלום דוקטור, במשך כ5-6 שנים אני סובל מתופעה מוזרה בחורף. בעת שהגוף שלי מתחיל להתחמם, בין אם אני עושה הליכה 5 דק', בין אם אני יושב במזגן על חום וכו' כל הגוף שלי נעשה אדום ויש לי עיקצוצים בכל הגוף וגרד. הלכתי לרופא של אלרגיות לפני 4 שנים, והוא אמר שזוהי תופעה של גיל ההתבגרות וזה חולף. אולם זה לא חלף. מה אפשר לעשות?

כדאי להבדק אצל רופא עור בזמן שיש אודם וגרד, שיראה את התופעה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור