גיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

16/02/2004 | 14:54 | מאת: אורית

שלום רב, אני לוקחת קלוניריט לטיפול בגלי חום והאם אפשר לקחת כדורים אלו לאורך זמן והאם אין להם תופעות לוואי. אודה לתשובך.

תודה על שאלתך אורית, איני יודע מה מצב בריאותך וזה חשוב על מנת להשיב לשאלתך. רק הרופא המכיר אותך יוכל להשיב לך. בגדול - התרופה הזאת כמעט ללא תופעות לואי. אבל תרופה היא תרופה. חלק מהסיבות לגלי חום נגרמים ע"י מצבים חולניים כמו יתר פעילות של בלוטת תריס, לוקמיה, פאוכרומוציטומה וקרצינואיד. רק לאחר שלילת מצבים אלו ודומיהם ניתן לחפש מזור באמצעים מגוונים החל מדיקורים עבור דרך הומאופטיה וצמחים ותוספים וסיים בתרופות, כולל קלוניריט. תוכלי להרחיב ידיעותיך ע"י קריאת מאמרים רלוונטים באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET בנוסף תוכלי להשתתף באחת הסדנאות שאני מעביר בנושאים אלו לנשים בגילאי 30-60. גם פה פרטים באתר שלי. בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר