תוסף תזונה וטיפול הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

13/02/2017 | 09:24 | מאת: לילך

שלום אני בת 48 נוטלת גלולת פרוגילוטון ,כדורים נגד סחרחורות סטונרון ותוסף תזונה ויטמין בי12.האם זה עלול לגרום להתנגשות בין תרופות אלה? אני עומדת לעבור ניתוח בקרוב,במקביל אנטיביוטיקה אקבל האם להפסיק את טיפול הורמונלי שאני מקבלת באופן קבוע? תודה על תשובות לילך

אין התנגשות ואין מניעה מניתוח.

05/05/2017 | 15:28 | מאת: שושנה

12 שנים גיל מעבר עושה רושם שזה רק עכשיו פחות האם זה הרבה שנים האם זה עובר יש לציין שגלי החום היו חזקים סחרחורת דפיקות לב עזות אסור לי הורמונים לפי רופא נשים איזה תוסף טבעי לקחת המליצו לי על משחת בטטת בר למריחה אך אין בארץ תודה רבה

מנהל פורום גיל המעבר