כאבים ודקירות בשד לאחר ממוטומיה ומהקליפס?

דיון מתוך פורום  בריאות השד

23/03/2016 | 14:07 | מאת: שוש

שלום רב אני בת 43 לפני 3 שנים עשו לי ביופסית ממוטומיה בשל הסתיידויות התשובה יצאה שלילית תודה לאל, אבל מאז כל שנה בעונות המעבר (כמו עכשיו יש לי כאבים ודקירות באזור הקליפס. והשנה ממש מרגישה יותר כאב ודקירות (כאילו הקליפס נתפס שמה???) באותו אזור יצא לי מין וריד קטן (כמו שטף דם קטן) וזאת לאחר שהרגשתי דקירות יומיים. אני מאוד חוששת שאולי משהו מתפתח שם? האם דלקת או חלילה גידול חדש? את הממוגרפיה וא.ס שאני עושה יחד קבעו לי רק לעוד שלושה חודשים. השאלות שלי הן: 1.האם זה נורמאלי להרגיש ככה דקירות וכאב מהקליפס? 2. האם זה לא הרבה זמן עד שיעשו לי ממוגרפיה (עלי לציין שכעת שנה עברה מהממוגרפיה האחרונה אני מקפידה כל שנה בשל סיפור משפחתי) 3. האם עדיף לי לפצל את הבדיקות ששבוע הבא אעשה ממוגרפיה ואת הא.ס עוד שלושה חודשים (זה מה שהציעו לי במוקד) מצטערת על האורך אבל עד שאגיע שוב לרופא גם יקח זמן. תודה

שלום שוש קרוב לוודאי שבאזור הממוטומיה היו שינויים הורמונליים שהחשידו לממאירות ולכן בוצעה שם ביופסיה. השינויים נותרו ולכן את חשה שם כאבים - ללא קשר לקליפס שאינו גורם לשום תחושות ממליץ לבצע ממוגרפיה ואס ולהיבדק ע"י כירורג שד אין בכך שום דבר מדאיג חג שמח דר פפו

מנהלי פורום בריאות השד