כשירות מנטאלית לגבי חתימה על צוואה ומחלת לב קשה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

14/06/2009 | 20:13 | מאת: חי

rשלום רב,רופא של מחלות לב ביקש שאפנה את שאלתי לתחום מומחיותך... סבתי ז"ל בת 91 הייתה חולה במחלות לב רבות כגון Angina Pectoris מחלת לב איסכמית IHD ועוד שאני לא יודע, היא עברה שני התקפי לב וצינטור. ביום בו כתבה את צוואתה סבלה מ- Angina Pectoris וחולשה כללית ונשלחה שלושה ימים לאחר מכן לאישפוז כתוצאה מכך. רציתי לדעת האם אחת מהתופעות של המחלות לב מהסוג שהזכרתי יכולות לגרום לחוסר הכרה ,בלבול, התרגשות מסויימת חוסר ריכוז או כל דבר אחר שיכול להשפיעה על כשירותה לחתום על צוואה. אשמח לקבל תשובה בנושא, יום נפלא

מצב כללי קשה כולל מחלת לב יכול לגרום למצבי בילבול לגבי כשירותה לחתום על צוואה לא ניתן לדון בלי לדעת פרטים על מצבה הקוגניטיבי באותם ימים ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים