שאלה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

29/01/2015 | 17:14 | מאת: שון

שלום רב האם נכון קראתי שחברת שיר מייצרת ויואנס קבעה בעקבות מחקר שלה שבדק אם התרופה ויואנס משפיעה נגד דיכאון נחלה כישלון , אבל ממשיכים לספק אותה עבור adhd , אם זה לא חיסרון לעומת שאר הכדורים שכן משפיעים לטובה גם על דיכאון

שלום רוב חומרים ממריצים סטימולנטים, כגון ריטלין/מתילפנידת, אדרל לא משפרים דיכאון ובלי טיפול נוסך יכולים להחמיר דיכאון. מוח יכול להתמקד יותר בחשיבה שלילית תחת השפעה של התרופות. במקרים מסויימים נותנים חומרים ממריצים יחד עם תרופות מסוג נוגדי דיכאון/חרדה, לרוב לפי המלצה/החלטה של רופא פסיכיאטר. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים