הפרעת קשב וריכוז בגיל 48

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

13/09/2014 | 14:59 | מאת: ישראל

שלום רב אני בן 48, ולאחרונה התברר/ התגלה לי שאני סובל מהפרעת קשב וריכוז (כל החיים סבלתי עוד מגיל ההתבגרות). ופתאום זה התפרץ במלוא העוצמה, והחל להפריע לי בחיים. 1. לא מעוניין לקחת ריטלין והמקבילים שלו. 2. האם יש דרכים נוספות לטיפול חוץ מאמצעים כימיים? תודה.

שלום קיימים טיפולים לא תרופתיים, למשל טיפול קוגניטיבישעסוק ברכישת אסטרטגיות יעילות של קידוד ושליפת מידע, ניהול יעיל של קשב וריכוז, בנוסף קיימת שיטה של נוירופידבק. בברכה ד"ר חייגרכט

15/09/2014 | 10:02 | מאת: גבי

15/09/2014 | 10:08 | מאת: חיים

ברור שזה מפריע לך בחיים. כמו שייעץ לך הדוקטור, טיפולים קוגניטיביים יכולים להיות יעילים - גם להפרעת הקשב והריכוז וגם בכלל הם מטפחים יכולות שכליות. וריטלין זו לא האופציה היחידה. אני יודע שבאירופה מטפלים בהפרעות קשב וריכוז בעזרת נוגד חמצון חזק שנקרא פיקנוגנול כמו שיש לסולגאר. בגדול, הוא מזרים דם למוח...

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים