פריזמה וקשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

15/05/2009 | 17:15 | מאת: דני

ד"ר שלום בן 30. נוטל מזה כשנה ציפרלקס 10 מ"ג לחרדה בנוסף יש לי בעיית קשב וריכוז (ADD קל)- איבחן אותי פסיכיאטר. פסיאטר אחר אמר שלפי דעתו זה קשור לבעיית החרדה שלי שאלתי היא האם מעבר לכדור פריזמה יכול להיות רעיון טוב ולהגביר את הערנות שלי במהלך היום? (קראתי במספר מקומות שהפריזמה היא הכדור הכי מעורר בקבוצה) תודה

שלום דני פריזמה וציפרלקס שייכים לאותה קבוצה של תרופות נוגד דיכאון וחרדה שניקראת SSRI'S , תרופות שמעלות רמת סרוטונין במוח השפעה של סוגים שונים של תרופות מהקבוצה היא אינדיבידואלית, במידה ואתה סובל מחרדה, קיימת כנירה פגיעה משנית בקשב לגבי בחירה של תרופה -כדי להתיעץ עם פסיכיאטר מטפל ברכות ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים