שכחה ולחצים בראש.....

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

12/07/2020 | 08:47 | מאת: ל

שלום בחודש האחרון, אני מתקשה להרדם משום שיש לי דלקת בכתף (כתף קפואה) ובגלל מתחים שאני לא עובדת ולא מקבלת אבטלה, אני בת 45 ומתקשה למצוא בגילי עבודה משום שמעדיפים את הצעירים ועכשיו בגלל הקורונה זה קשה אף יותר שמקומות נסגרים, שמתי לב שבחודש האחרון אני שוכחת מילה באמצע משפט 1. האם זה בגלל הגיל או בגלל המתח וחוסר שעות השינה? 2. נוטלת רסקיו לילה כבר 3 ימים וזה לא עוזר מה עוד ניתן לעשות? 3. האם יש מבחנים שניתן לעשות לבדיקת זיכרון ? היו לי מספר חודשים לחצים ברקה ומאחורי הראש, סיטי מוח תקין ועכשיו התווספו בעיות זיכרון, מה זה יכול להיות? תודה

שלום לא ניתן לאבחן בלי בדיקה בנוכחות ממליץ לפנות לנוירולוג לקופת חולים-לשלול הפרעה נוירולוגית מבחנים לבדיקת זיכרון ניתן לבצע במכון לריפוי בעיסוק בקופת חולים או לפנות למרפאת זזיכרון במסגרת בית חולים בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים