לאחר דלקת קרום המוח - איך לחזור לחיים

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

05/05/2019 | 09:16 | מאת: ג'ניה

שלום רב, אני בת 42 , בסוף 2016 הייה לי דלקת כרום המוח, 300 תאים, טופלתי באנטיביוטיקה באישפוז. לא יודעים להגיד אם זה היה חיידקי או ויראלי כי לפני זה קבלתי אנטיביוטיקה בקופה מחשש לסינוסיטיס. לאחר חודש וחצי חזרתי לעבודה. בינואר 2017 חזרו כאבי ראש חזקים, ניקור מותני היה תקין, והחליטו לעשות סגירה. blood pach. , מאז אני בבית. בהתחלה לא תפקדתי בכלל, הייה לי קושי ללכת גם בתוך הבית. הרגשתי כול צעד בראש, דפיקות לב, לחץ דם, טישטוש בריא, לא יכולתי לגעת בראש ובשיער... היום אני מטופלת באלטרול 75 מ"ג, פרולול 80 מ"ג. וכש זה לא מספיק לוקחת גם רקסת פלוס. הקושי הוא בנסיעה, מאמץ פיזי, הליכה, ראש, מוזיקה, תנועה של אנשים או דברים, דיבור... - גורמים לסחרחורת ,חוסר שיווי משקל, דפיקות לב, לחץ דם קופץ, טישטוש ריאה, גלים בגוף, לחץ בראש (לא מגרנה - שאני סובלת ממנה מגיל 21, אבל זה לא הפריעה לי לחיות ולעבוד). כאבים באוזניים,בעיות זכרון, שוכחת מה עשיתי לפני שניה וגם לא זוכרת מן העבר.... עשיתי בדיקות , אמיראי וסחרחורת וכול מה שניתן נראה לי. הכול תקין. לא יודעים לתת לי תשובה למה זה קורה? מתי זה יפסק? ומה לעשות? תודה מראש

שלום לטא ניתן להמליץ בלי בדיקה בנוכחות ממליץ לפנות לרופא נוירולוג ורופא שיקום בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים