שימוש בתרופה "לשיאה" לבעיות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

02/05/2019 | 19:39 | מאת: נתנאל

פניתי לנירולוג שלי בכדי שימליץ לי על תרופה/תוסף תזונה טבעי לטיפול בבעיות קשב וריכוז,והוא הביא לי מרשם לתרופה בשם לשיאה(lashea). לאחר בדיקה קצרה ברשת גיליתי שהתרופה מיועדת לטיפול בדיכאון,ולא מצאתי שום אזכור של התרופה כיעילה לטיפול בadhd. האם בכל זאת השימוש "בלשיאה" עבור בעיות קשב וריכוז הוא לגיטימי ומוכר? .נ.ב אין לי היסטוריה של דיכאון בתיק הרפואי

שלום יתכן ורופא התרשם שהפרעת קשב היא משנית לחרדה, מצב רגשי לא מאוזן. להתיעץ עם רופא מטפל בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים