ויונס וחולשה בידיים שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

25/10/2018 | 11:16 | מאת: inbal

לאחר שניסיתי הרבה תרופות לקשב וריכוז, רק הויונס 50 מ"ג הדפיע לטובה גם על הקשב והריכוז וגם בלי תופעות לוואי. לאחר כחודש בערך של שימוש בויונס התחלתי להרגיש לאחר שהתחילה ההשפעה חולשה בידיים. החולשה המשיכה גם לאחר שעברה השפעת הכדור, אבל כשהפסקתי ליטול ויונס היא חלפה לגמרי. אחרי הפסקה חזרתי שוב לקחת, ביום הראשון לא היה כלום וביום השני, שוב התחלתי להרגיש חולשה בידיים. האם זו תופעה מוכרת, והאם היא יכולה לעבור כשהגוף יסתגל? כי אף תרופה אחרת לא עזרה לי

שלום לא ניתן לדעתי להסביר חולשה בידיים בלבד כתוצאה של שימום בVYVANSE ממליץ לפנות לנוירולוג מטפל ולבצע בירור נוסף בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים