הפרעות קשב וזיכרון וכדורים משלימים

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

20/07/2018 | 09:51 | מאת: הראל

אני בתקופה של לימוד אינטסבי (כל יום מהבוקר עד הלילה ) לפני מבחן ארצי גדול שהתקיים בעוד מספר חודשים. הייתי נוטל קונצרטה 36 ו 54 ועכשיו אני מנסה ריטלין 15 מ"ג×3 ביום. מהסיבה שאני לא מצליח להרגיש מה יותר אפקטיבי. לפעמיים מינון מסויים עושה לי כבד ואיטיות מסויימת ומצד שני איני רוצה לפגוע באפקטיביות. מה ממולץ יותר ? אני רוצה לשפר את הריכוז והזיכרון לטווח הארוך+אנרגייה(אי-תשישות ועייפות)+הפחתת לחצים. ראיתי שיש כמה כדורים משלימים כגון: תוספת גדילה שעונה על הצרכים שכתבתי. יש גם כפסולות בשם ויקוג לזיכרון. ויש גם כפסולות בשם טריבולוס ועוד. כיום אני לוקח גינקו בילובה. מה אתה ממליץ לי ?

שלום לא ניתן להמליץ על טיפול תרופתי או תוספי מזון בלי להבין מה המצב בבדיקה בנוכחות. אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים