בעיות זיכרון ושינוי התנהגותי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

29/08/2017 | 17:58 | מאת: ליאור

שלום רב, אבא שלי בן 79, מאוד בריא ובלי בכלל מחלות רקע, בכושר נהדר (שוחה קילומטר כל יום ועוד..) מלא אנרגיה, מאוד חבורתי, מאוד חיובי ומלא שמחת חיים והכי חשוב בעל זיכרון נהדר לכל פרט קטן. במרץ השנה התחילו קצת נדנודי שינה וקיבל מרפא המשפחה "זודורם" לטיפול, אותו נטל במשך כחודש (הרופא לא הסביר על מגבלת זמן של שבועיים המומלצת), מאז, מצבו השתנה לרעה, התחיל לשכוח מלא דברים, בעיקר שקרו בטווח הקצר של אותו היום אבל גם דברים נוספים, נהיה חסר בטחון עצמי לגמרי, מפוחד ופוחד להישאר לבד, מבולבל כל הזמן (עד כדי שלפעמים לא מבין איפה הוא) ההליכה נהייתה מאוד איטית, הקול שלו נהיה שקט וחלש, כל הזמן אומר שמרגיש ממש לא טוב (הרגשה כללית), חסר אנרגיה וכוח בכלל. המצב מחמיר ונהיה יותר גרוע במהירות מיום ליום. פנינו לנירולוג אשר בדק בדיקה נירולוגית מלאה במרפאתו וגם הפנה אותנו ל CT מוח, לפי תוצאות ה CT נשלל גידול כלשהו. פנינו גם לרופא גריאטר אשר לא מצא משהו מיוחד חוץ מזה שיש בעיה עם הזיכרון לטווח הקצר (את זה ידענו). בבקשה עזרו לנו ! לאן או למי ניתן לפנות לטיפול ? איזה בדיקות צריך/כדאי לעשות ? האם קיים בכלל משהו שניתן לעשות ? תודה רבה מראש !

שלום ממליץ לפנות למרפאה להפרעה בתנוע/פרקינסון באחד מבתי חולים. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים