בעיות זיכרון בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

17/01/2017 | 14:27 | מאת: גונסון

שלום אני בן 28, ובתקופה האחרונה מרגיש קצת בעיות בזיכרון. הרגשה של חוסר ריכוז כללית. שכחתי שמות של 2 רחובות בעיר, ושכחתי שם של מכר מהעבודה ( לא מהקרובים אליי אלא אדם אשר יושב איתי באותה קומה). כמו כן שכחתי אירוע שמחה של חבר שקרה לפני שנה ונזכרתי רק אחרי שדיברו על זה. כמו כן בחצי שנה האחרונה הייתי בתקופת לחץ נוראית כתוצאה מבעיית היפוכונדריה שיש לי. האם דורש אבחון קוגנטיבי? תודה רבה

שלום ממליץ לפנות לרופא נוירולוג להערכה ראשונית ובהתאם לתוצאות הבדיקה להחליט האם יש צורך באבחון קוגניטיבי בברכה ד"ר חייגרכט

19/01/2017 | 11:53 | מאת: גונסון

תודה על התגובה. יכול להיות משהו רציני בגיל כזה צעיר? הזיכרון שלי תמיד היה ממש טוב.

הפרעות יכולות להיות בכול גיל מסיבות שונות, לכן כדי להבדק בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים