צלצול באוזן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/04/2010 | 22:33 | מאת: יניב

שלום מזה כשבוע אני סובל מצלצול חזק באוזן ימין בלי הפסקה היה לי דלקת באוזן נתנו לי מוקספן פורטה עבר לי הדלקת אבל הצלצול נשאר וזה מאוד מפריע ומוציא מריכוז עשיתי בדיקת שמיעה ויש ירידה בשמיעה יש לציין שלא היה לי דלקות באוזן או צלצול לפני האים טיפול בסטרואדים עוזר תודה מראש

13/04/2010 | 16:21 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יניב אם הליקוי השמיעתי מסוג תחושתי עצבי או מעורב, יש להתיחס אליו כאל ליקוי שמיעה פתאומי.הטיפול המקובל מתן סטרואידים תןך אישפוז. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)