הודעת פתיחה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/08/2008 | 17:16 | מאת: צוות האתר
גולשים יקרים, דוקטורס שמח לבשר על פתיחתו של פורום חדש בנושא סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים). גלישה פורייה, צוות האתר
13/08/2008 | 19:19 | מאת: רונה

שלום, מזה כשבועיים אני סובלת מסחרחורות, אבקש לציין שעברתי תקופה של שינוי שהובילה למשבר וירידה במשקל, בבדיקות דם שביצעתי רמת הסוכר היתה 52. בבדיקות דם נוספות שערכתי כעבור מס' ימים רמת הסוכר היתה תקינה אך האינסולין היה נמוך 3. הרופאה טוענת כי אינסולין נמוך אינו גורם לסחרחורות ואין לה דיאגנוזה מה הסיבה לרמת אינסולין נמוכה, מכיון שיתר הבדיקות תקינות. הסחרחורות מפריעות לתפקוד היומי שלי וגורמות למצב של חוסר שליטה, אבקש לדעת אם תוכל להמליץ לי על בדיקות נוספות לבדיקת הגורם לכך או שיש צורך לבחון את המצב עוד מס' שבועות לאחר עליה נוספת במשקל . תודה רבה,

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)