צפצופים באזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/09/2008 | 14:26 | מאת: יפעת

לפני חודשיים בערך הרגשתי תופעה מוזרה באוזן ובלחי מין הרגשת נפיחות וכאבים בנוסף לכך שמעתי באוזן ימין צפצוף חזק שנמשך מספר שניות בערך 20 שניות ופוסק וכך ממשיך מספר פעמים ביום. הייתי בבדיקת א.א.ג שאמר שהצפצוף כנראה נוירולוגי דבר שנשלל ע"י הנוירולוג הייתי גם בבדיקת רופא פה ולסת שאמר שיתכן שהכאבים הם המפרקים אולם הצפצוף באוזניים לא מסתדר לו עכשיו אני לא יודעת מה לעשות הכאבים בלחי קרוב לאוזן חזרו כך גם הצפצוף שמלווה בהרגשה של משהו שכאלו מכסה את האוזן מבפנים. האם יש קשר לתרופות שאני נוטלת כמו מטפורמין, סימבקור ...אני בת 40

11/09/2008 | 14:46 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יש קשר ידוע בין הפרעות במפרק הלסת לבין טינטון. אין הסברים ברורים לתופעה זו יחד עם זאת טיפול מוצלח בהפרעה במפוק הלסת משפרת לע"ק את תופעת הטינטון. לא נראה לי קשר עם התרופות שהזכרת. בכל מקרה כדאי לבצע בדיקת שמיעה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)