סחרחורות ובעיה בעין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/07/2009 | 09:56 | מאת: אורית

שלום רב, רציתי לשאול האם קיים קשר בין דימום ברשתית העין שסיבתו לא ברורה, לבין סחרחורות שהחלו גם בעמידה ובמעברים בין שכיבה לעמידה וכן בשכיבה מזה מספר ימים. אודה על תשובתך, בברכה, אורית

22/07/2009 | 12:39 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אין לי פרטים רפואים פרט לארוע הנ"ל. באופן כללי הקשר בין הסחרחורת לדימום ברשתית ניתן להסביר ע"י מקור משותף כגון - יתר לחץ דם, סכרת,בעיה אימונולוגית או טראומה . אם אין אף לא אחד מדברים אלה, יתכן והקשר מקרי בלבד. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)