עידכון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/09/2008 | 16:29 | מאת: מאיה

תודה על תשובתך. חזרתי לא מזמן מטיפול שני אצל הפיזיוטרפיסטית. בשכיבה וסיבוב הראש לצדדים לא הופיע הפעם סיבוב שלם של החדר סביבי, אלא רק שיוט קליל בצד ימין בלבד. הפיזיוטרפיסטית עשתה לי טיפול נוסף , סובבה אותי גב, צד בטן, כשמכה על האוזן בכל אחד מאלו. ויצאתי משם די מאושרת. כך שאולי אלו בכל זאת הקריסטלים? מוזר, אבל היום שוב עלה לי בצהרים חום ל 37.5, אני עם כאבים בצד הבטן כבר כמה חודשים...

08/09/2008 | 12:52 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום קשה לי למצא קשר בין כאב הבטן והחום לבין תופעות שעשויות להתאים לBPPV. עדיין נראה לי שיש מקום לברור פנימי מעבדתי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)