אי שיווי משקל סחרחורת ושיוט

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/09/2008 | 00:09 | מאת: מיקי

שלום דוקטור בן 34 בריא . לפני שבועיים החלה תחושה של עייפות ואי שיווי משקל בעמידה או בהליכה, ורצון לנוח. התגלה בבדיקות דם בי 12 נמוך מאוד פחות מ-150 קיבלתי 3 זריקות וגם כדורים מתחת ללשון במשך שבוע עד היום. עדיין יש לי תחושה של אי שיווי משקל בהליכה וכמעט סחרחורת האם צריך טיפול פיזיוטרפי כפי שקראתי במדור זה? יש לי תור לרופא א.א.ג , האם צריך נוירולוג? והכי חשוב תוך כמה זמן תחלוף לי תחושת אי שיווי משקל או שיוט ? האם תעבור לבד או שצריך טיפול מסוים? תודה

07/09/2008 | 14:48 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אכן תלונות אלה יכולות להתאים לחוסר B12,יחד עם זאת יש מקום לברור פנימי מקיף ולבדיקה נוירולוגית. רק לאחר תקופה של מספר חודשים כדאי לחזור ולבדוק שוב רמת הויטמין. מכל מקום תלונות אלה פחות מתאימות למקור מהאוזן הפנימית. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)