סחרחורת בטיסה.................

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/11/2016 | 16:48 | מאת: מיק

שלום ד"ר.. רציתי לשאול בזמן שאני טס לחו"ל בזמן שהמטוס מבצא פנייה אני מרגיש סחרחורת בזמן שהמטוס מתייצב במצב ישר הסחרחורת עוברת רצוי לציין שאני אפילו לא רואה שהמטוס מבצע פנייה ברגע שאני מרגיש סחרחורת אני מסתכל על מפת הטיסה ואני רואה שהמטוס מהבצע פנייה האם זה נורמלי וכך גם הטייסים מרגשים בזמן הפנייה של המטוס תודה

27/11/2016 | 21:55 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מיק מעבר לטיסה בזמן סיבוב חד של הראש יש סחרחורת? כדאי לבצע בדיקה ווסטיבולרית קלינית ובדיקת ENG/VNG לברר אם יש ממצאים במערכת הווסטיבולרית אשר יכולים להסביר התופעה שציינת. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)