סחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

22/11/2016 | 14:56 | מאת: אנונימי

שלום. אני בת 15.3 התחיל לפני שנתיים , סחרחורת כל פעם בא וחוזר . בשבוע וחצי האחרון חזר ואני מרגישה כאלו אני על אוניה , בים בעיקר בישיבה , בשכיבה לא מרגישה כלל והרבה פחות בעמידה . חשוב לציין שהמחזור שלי לא סדיר בכלל , מגיע כל חצי שנה בערך אולי משהו שקשור להורמונים . מזה יכול להיות? רצים לי כבר בראש סרטים , האם זה יכול להיות גידול בראש?

27/11/2016 | 21:49 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך איזה ברור כבר עברת? את סובלת ממיגרנות? עברת ברור הורמונלי או כל ברור בקשר למחזור הלא סדיר? נדיר מאד מקור מדאיג כמו גידול. כדאי להבדק ע"י מומחה לסחרחורות (אא"ג או נוירולוג) אשמח לתשובותייך. בברכה ד"ר בן דוד יעקב

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)