שינוי מסויים בהרגשה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/11/2016 | 12:53 | מאת: אליהו

שלום, כתבתי לא מזמן שאני כבר תקופה ארוכה חווה סחרחורות בהטיית הראש ובעיות יציבות בעיקר בעמידה ובמקום הומה. שללתי מקורות מסוכנים בבדיקות mri וסיטח ראש, וגם בדיקת השמיעה יצאה תקינה. יש לי הפנייה לבדיקת eng, אבל עדיין אני מחכה לתורי. השאלה שלי היא כזאת: האם באמת השיפור במצב שלי אמור להיות כל כך איטי? האם ההחלמה עד החזרה למצב נורמלי באמת אמורה לקחת חודשים? רציתי לציין שיש ימים שבהם אין זכר לתלונות שלי ואני מרגיש מצויין, ויש ימים שהכל חוזר... האם העובדה שלפעמים אני מרגיש טוב ולפעמים פחות היא סימן להחלמה סופית?

21/11/2016 | 20:12 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אליהו העובדה שהתופעה לא קבועה נותנת תקוה שיש סיכוי שהתופעה תחלוף . פעמים רבות שינויים קלינים נגרמים משינויים בזרימת הדם דבר שמושפע גם מלחץ הדם ומקצב הלב. אולי כדאי לשקול הולטר של לחץ הדם ושל הדופק. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)