בדיקת eng

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/10/2016 | 19:09 | מאת: Hila

שלום רציתי לדעת בבקשה מה התוצאות הנ"ל אומרות בדיקה קלורית bithermal caloric teting גירוי אוזן ימין כוון הגירוי אוזן שמאל כוון הגירוי מים30 24 שמאל 29 ימין קרים מים 22 ימין 26 שמאל חמים44 תוצאות הבדיקה הקלורית חולשת מבוך צד rt אחוזים 9% ערכי נורמה 22%> העדפת כוונית צד rt אחוזים1% ערכי נורמה28%> אודה לתשובה מהירה

02/11/2016 | 07:25 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום הילה תוצאות הבדיקה הקלורית של הENG אשר מבררת אפשרות פגיעה במערכת שווי המשקל באוזן הפנימית תקינה לחלוטין. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)