טנטון בן 18 איך מטפלים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/10/2016 | 23:43 | מאת: דוד

שלום ד''ר , לפני כשנה החלו לי להיות רעשים כמו של דופק פועם באוזניים כאבי ראש ואי יציבות עשיתי בדיקה אצל אאג שהפנה אותי לבדיקת שמיעה שלא הלכתי , בדיקות תקינות כנ''ל גם בבדיקות דם , MRI ראש אני בן 18. והטנטון מתגבר כאשר אני פותח את הלסת שאני לא פותח הוא בקושי נמצא אך יש המון סיפוטמים כמו כאבי ראש ואי יציבות שמפריעים לי נורא ביום יום מה אני יכול כדי לשפר את מצבי ? תודה רבה

02/11/2016 | 07:22 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דוד טנטון פועם קשור לזרימת הדם בכלי דם סמוך למערכת השמע יותר מאשר לפגיעה ישירה באוזן הפנימית. לכן כדאי לברר בכוון זה. השנוי עם מצב הלסת יתכן ונגרם עקב שנוי מצב התהודה או לחץ על כלי דם. הברור ע"י הדמיה כמו בCTA של האיזור. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)