תודה על התגובות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/10/2016 | 18:47 | מאת: אליהו

אני אכן אעשה את מה שכתבת. שאלה נוספת ברשותך: ייתכן שאני סובל מסחרורים ומחוסר יציבות כמעט חצי שנה? כולם אומרים (כולל הרופאים) שזה יחלוף עם הזמן ואני כל הזמן מתעורר בבוקר בציפייה שאולי זה יקרה היום אבל עדיין לא... וזה נמשך כמו גלגל... למרות שעשיתי בדיקות מקיפות אני עדיין חושש שמא מסתתר גידול כלשהוא באיזור שבו הסיטי או ה-mri לא הבחין בזה

29/10/2016 | 20:18 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אליהו קשה להאמין כי לאחר ברור מקיף שלילי יש סיבה לחרדה. תשובה מדויקת יותר ניתן לתת לאחר תוצאות הבדיקות . חרדה וחשש גורמים לעתים קרובות תגובות גופניות. אין לשלול שתגובות אלה מחמירות את התלונות שלך . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)