מי חמצן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/10/2016 | 06:48 | מאת: עעע

שלום דר, אני בת 32 בריאה בדכ. יש לי חולשה וויסטבולרית באוזן שמאל. עשיתי eng לפני כמה שנים. אתמול בערב הרגשתי פאום שאוזן ימין לא שומעת וכבדה מאוד כאילו אם אני נוגעת בה אני לא מרגישה אותה. הלכתי למרכז רפואה דחופה ושמה הרופא בדק את האוזניים שלי והחליט להזריק לי מי חמצן באוזן ימין . שניות אחרי שהזריק לי את החומר חטפתי סחרחורת מאוד דומה לסחרחורת שהייתה בבדיקת eng. עד כדי כך שנכנסתי לבהלה וסטריס והתחלתי לצעוק מאיום ההרגשה. השאלה שלי : האם התגובה שלי למי חמצן נורמלית????? הרופא טוען שהייתה סתומה ומי החמצן ניקה אותה. והוא הסביר שאם הדלקת חזקה זנ יכול לקרות.

21/10/2016 | 06:58 | מאת: עעע

שכחתי להזכיר לך משהו . אני כבר חודש סובלת מכאב ראש מוזר , הכאב מתבטא בנקודה אחת בראש מאחורי אוזן שמאל וגם ימין. הייתי אצל ניורולוג ואמר זה לא מפחיד מקור הכאב מסוג זה או צוואר או שיניים. לפני שלוש שנים עשיתי אם אר איי ראש ויצא תקין חוץ מהתעבות רירית מאחורי אוזן שמאל ( הניורולוג אמר לי שזה דלקת ) ואפילו לא הציע לי טיפול כלשהו. יש סיכוי שהכאב ראש בגלל האוזניים??? וכן אני סובלת מכאב אוזניים שאף אחד לא מסביר למה זה קורה ומה הטיפול.

21/10/2016 | 07:18 | מאת: עעע

לסירוגין יש לי תחושת כבדות בלשון. ומזה כשבועיים יש לי נימול בידיים, ותחושה כאילו חצי הפנים השמאליים שלי משותקים. הניורולוג נתן לי מגניזיום וויטמין ד . הפנה אותי למעבדת שינה כי החשדות שלו שיש לי דום נשימה וזה מה שגורם לי לעייפות ולחולשה. הוא הרגיע אותי ואמר לי שהוא רגוע מבחינת מצב המוח וזה על סמך האם אר איי לפני שלוש שנים וגם לפי הבדיקה הגופנית שביצע לי . אשמח לקבל את חוות דעתך ואם יש קשר בין כל מה שאני חווה ומרגישה ( סחרחורת , נימול, כאבי ראש נקודתיים).

24/10/2016 | 08:19 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך לגבי הסחרחורת לאחר מי חמצן נגרמה באותו מנגנון של הENG . כנראה מי החמצן היו קרים וגרמו לגרוי המערכת הווסטיבולרית ולסחרחורת כמו בבדיקה. אין בזה כל סכנה. האם לאחר הנקוי אם מי חמצן התחושה של האטימות וחוסר בתחושה האוזן חלפה? לאחר תשובה זו אוכל להתיחס לשאר שאלותייך. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)