על ההמלצה הקודמת שלך

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/10/2016 | 13:01 | מאת: אליהו

לדעתך זה לא קשור לאוזניים? כי ישמלי ביד הפנייה לבדיקת eng ואני מתלבט אם ללכת ולעשות אותה. לדעתך זה קשור לעיניים או לאוזניים? כדאי לי לעשות eng?

24/10/2016 | 08:11 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אליהו כדאי לבצע הENG מאחר ובדיקה זו לא מבררת את האוזן הפנימית בלבד אלא גם בדיקות אוקולומוטוריות שבודקות גם את הרפלקסים האוקולרים הקשורים למערכת העצבים המרכזית. כדאי בכ"ז לבצע הבדיקה וגם הבדיקה של נוירואופטלמולוג. רק לאחר איסוף הנתונים ניתן להגיע לאבחנה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)