טינטון באוזניים בן 14

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/10/2016 | 13:53 | מאת: נהוראי

איך אפשר לדעת עם יש פגיעה בשערות שבאוזניים אמרו לי שהבדיקת שמיעה תקינה לחלוטין.. אני ממש לחוץ לגבי זה שזה לא יעבור. תודה

07/10/2016 | 12:47 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך יש טנטון גם עם שמיעה תקינה. כדי לענות על שאלותיך יש צורך במידע נוסף כמו איך התחיל הטנטון , כמה זמן הוא קיים האם קבוע או ארעי , וכו'. בברכה ד"ר בן דוד

07/10/2016 | 13:33 | מאת: נהוראי

יש לי טינטון כבר 6 חודשים זה התחיל בלילה לפני השנה.. אבל יומיים לפני קראתי על זה באינטרנט מכיוון שלפני הטינטון היה לי בעיה באוזניים שהאוזן עושה רעשים והינסתמת כל הזמן שאתה שותה מים ועושה כל מיני תנועות זה היה חצי שנה הלכתי וכל טיפול שהיו נותנים לי לא היה עוזר. עשיתי MRI מוח ובדיקת שמיעה ושניהם היו תקינים. הטינטון ביום הוא לא נשמע רק אם אני נזכר בו ובלילה הוא לפעמים מתחזר ולפעמים נהיה קצת יותר חלש. זה בכללי.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)