סחרחורת בהליכה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/09/2016 | 13:23 | מאת: עמי

היי שלום, אני נמצא כרגע בחול וחש סחרחורת בהליכה בלבד ,כאילו האדמה עולה ויורדת כמו בסירה. זה קורה רק בהליכה. לא מתלוות בעיות הוספות כגון כאב ראש רעד וכו, גילי 25. מה עליי לעשות ומה הסיבות האפשריות

02/10/2016 | 11:41 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עמי זו תופעה שנקראת אוסצילופסיה שבד"כ יכולה להגרם מפגיעה בחלק הווסטיבולרי של האוזן הפנימית. יחד עם זאת יתכן והמדובר בסחרחורת בזמן מאמץ.כדאי לעבור בדיקה כללית , דופק, ל.ד. בדיקות דם כלליות ואולי גם בדיקה קרדיולוגית. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)