אוטריוין וטנטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/09/2016 | 21:27 | מאת: חיה

האם לאחר שימוש של שנים בטיפות אוטריוין לפני השינה יכול לגרום לטנטון בשני האוזניים

לקריאה נוספת והעמקה

שלום חיה שימוש כרוני בטיפות אף המכילות אפדרין גורמות לכווץ כלי דם ברירית האף. אם חודרות למחזור הדם הכללי עשויות אולי לגרום ליתר לחץ דם או דופק מהיר אך קשה להאמין שיגרמו לטנטון. אם כי ברפואה יש לעיתים תגובה אישית לתרופות מסוימות . בכל מקרה הייתי מנסה לקבל יעוץ להגמל מהטיפול הכרוני באוטריווין. יש לו נזק מצטבר חמור על רירית האף. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)