עזרה בפיענוח תוצאות בדיקת ברה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

25/09/2016 | 11:50 | מאת: נעמה

שלום, כיוון שאני סובלת מסחרחורות הופנתי לבדיקת ברה. להלן התוצאות: בשמאל ובימין בתגובה לגירוי נקישה בעוצמה של 75 דציבל זוהו גלים בחביונות ובזמני הולכה מרכזית בעצב השמע בגזע המוח תקינים. בהגברה קצב גירוי בשמאל ובימין אין שינוי בזמני הולכה מרכזית מעבר לנורמה לסיכום: בשמאל ובימן זמני הולכה מרכזית בעצב השמע בגזע המוח תקינים. האם הבדיקה תקינה? שתודה ושבוע טוב

29/09/2016 | 12:38 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נעמה בהסתמך על פענוח זה - הבדיקה לגמרי תקינה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)