טינטון וסרטן - האם וינקריסטין הוא הבעיה?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/09/2016 | 17:21 | מאת: אמנון

שלום. אני מטופל כימותרפיה לפי פרוטוקול ABVD, ואחת התרופות היא וינקריסטין. לאחרונה אני סובל מרעש של פעימות באוזניים, כמו של זרימת דם. להבנתי, וינקריסטין יכול להיות הסיבה והשאלה שלי האם יש דרך לפתור זאת? תודה. אמנון

18/09/2016 | 19:47 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

אם הרעש בצורת פעימות . יש לברר אם זה בקצב הלב ואז לבדוק מצב כלי הדם . כמו דופלר של עורקי הצוואר או הדמיה עם הדגמת כלי הדם. פעימות בד"כ לא ממקור מערכת השמע אלא מקור ווסקולרי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)