שמיעת דופק באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

14/09/2016 | 21:32 | מאת: שרי

לגבי תשובתך לאבחנת הבעיה,למי אני פונה כדי לקבל הפניות לרופא נירולוג וcta/mra וחאולטרסאונד כלי דם ועור התוף תחת מיקרוסקופ למי אני פונה לרופא משפחה או א.א.ג כי רופא א א.ג אמר שאין מה לעשות אחרי שבדיקת השמיעה יצאה תקינה ואיזה בדיקה הכי מומלצת מבין מה שאתה ציינת והכי כדאית.

15/09/2016 | 13:11 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

יש לבצע הבדיקות לפי הסדר שכתבתי . את יכולה לפנות לרופא המשפחה עם ההמלצות שלי. אם רופא מסוים לא מבצע הדברים המומלצים תפני לרופא אחר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)