תזוזות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/09/2016 | 16:49 | מאת: ריטה

שלום דר , אני בת 30 , בריאה בדכ, סובלת מחולשה ויסטטבולרית , כך אובחנתי לפני שלוש שנים וחצי אחרי בגיקת eng. השמיעה שלי תקינה , יש ירידה קלה מאוד אבל בתחום הנורמה. בדיקוצת דם היקפיות תקינות. סינוס טאכיקרדיה. אם אר איי ראש תקין. לפני תקופה טיילתי בחיק הטבע, ישבתי על סלע והרגשתי שאני זזה קדימה ואחורה , חשבתי שיש משהו מתחת או רעידת אדמה קלה, אבל שום דבר לא היה. באתו שבוע התרחשה התופעה שוב בישיבה בכסא רגיל לחולוטין, הפעם הסתכלתי על הגןף שלי והוא באמת זז קדימה ואחורה באופן בלתי נשלט. התזוזות קלות מאוד, כאילו קשה לאנשים מסביב להבחין בתנועות. והיום זה קורה שוב , אבל היום אני אחרי מאמץ גופני עצום. האם יש קשר למערכת הויסטבולרית? איזה בדיקות אני צריכה לבצע??

12/09/2016 | 11:52 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום ריטה לאחר מאמץ קשה או עיפות יש לפעמים תנועה קלה של שרירים . כלנו יודעים על עפעף שקופץ כשמאד עיפים. יחד עם זאת כדאי לעבור שוב בדיקות כולל בדיקות דם כולל ויטמיןB12 ,תפקודי בלוטת התריס וכן בדיקה ווסטיבולרית קלינית ע"י מומחה סחרחורת ולפי התוצאות לשקול ההמשך. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)