טיניטוס בשתי האוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/09/2016 | 23:21 | מאת: נהוראי

שלום אני בן 14 עם טינטון בשתי האוזניים. הטינטון שאני שומע הוא כמו זרמי חשמל כבר 3 חודשיים הלכתי לרופא אף אוזן גרון הכל תקין, וגם הבדיקת שמיעה תקינה עשיתי MRI מוח הכל תקין והייתי אצל פסיכולוגים ופסיאטרים.. והם אמרו ככל שאני יתעלם מזה זה יעבור מהר יותר, אני לא מבין את זה יש כאלה שיש להם את זה מלא זמן, שנים וזה לא נעלם להם אם זה לא נעלם להם אז איך לי זה יעלם? אני ממש לחוץ לגבי זה. תודה

12/09/2016 | 11:40 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נהוראי לא מספיק לאמר שאתה צריך להתעלם מזה . אתה צריך לקבל כלים לשליטה בתשומת הלב, במתח ובצורת החשיבה . ואז המטרד ימוזער באופן משמעותי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)