טינטון באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/09/2016 | 14:00 | מאת: שרי

הייתי אצל רופא א.א.ג ובדק אותי ושלח אותי לקלינאית תקשורת והבדיקה לא התגלה כלום והרופא אמר שאין לי כלום אבל אני עדיין שומעת דופק באוזן שמאל לפעמים אם אני לוקחת נשימה עמוקה דרך האף זה נרגע לכמה דקות ושוב חוזר זה ממש מפריע לי ולפעמים קורה מצבים שבהם אני צריכה לדבר אם אנשים תוך כדי יש לי טינטון זה ממש מפריע להתרכז בשיחה אז אני לוקחת נשימה עמוקה.

08/09/2016 | 14:02 | מאת: שרי

לגבי הקלינאית תקשורת זה טעות הלכתי לבדיקת שמיעה

12/09/2016 | 11:58 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שרי כשיש טינטון פועם , המקור בד"כ בכלי דם ולא במערכת השמע. לכן הברור צריך להיות בכוון זה כמו דופלר של עורקי הצוואר, והדמיה עם הדגמת כלי הדם. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)