סחרחורות ובדיקת eng

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/09/2016 | 23:42 | מאת: שוש

אני סובלת מהתקפי סחרחורת ונבדקת האפשרות שמדובר במנייר. קיבלתי הפנייה לבדיקת ENG. אם הבדיקה נעשית כאשר אני לא בזמן התקף, האם היא תעזור לקבוע אם מדובר במנייר או במשהו אחר? שאלה נוספת אם בימים שלאחר התקף אני מרגישה כאב וחולשה בחלק התחתון של האמה - האם זה משהו שצריך להדאיג?

08/09/2016 | 08:41 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שוש ENG אינה הבדיקה האבחנתית למחלת מנייר. בין ההתקפים הבדיקה עשויה להיות תקינה. האבחנה נעשית בעיקר לפי התופעות הקליניות ובדיקות השמיעה. אם יש כאב באמה לאחר ההתקף כדאי לבצע בדיקה קרדיולוגית. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)