טנטון לאחר ניקוי שעווה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/09/2016 | 14:45 | מאת: מודאג

דר נכבד, לפני שבוע וחצי הייתי אצל רופא אאג לניקוי שעווה תקופתי (בערך אחת לשנה וחצי אני עושה זאת לאחרונה, פעם זה היה יותר תדיר). מאז הטיפול האחרון, הופיע לי טנטון באוזן שמאל (רעש קבוע שנשמע כמו טססססססססססס) שמאד מציק לי. נשלחתי לבדיקת שמיעה, טימנומטריה וברה (התור נקבע ליום ראשון הבא). בזמן שאני מחכה לבדיקה, ואחרי שבוע וחצי של רעש מחרפן באוזן, מה שבאמת מטריד אותי זה האם הטינטון הזה איתי לנצח או לא. האם שבוע וחצי זה הרבה זמן לטנטון? האם יש סיכוי שיחלוף? תודה רבה, א.

04/09/2016 | 15:01 | מאת: מודאג

אוסיף שרופא האאג ציין שגם התעלה וגם התופית תקינים.

שלום לך באיזה צורה בוצע ניקוי השעוה. ? כדאי בכל מקרה לבצע בדיקת שמיעה דחופה ולשקול טיפול סטרואידלי אשר ככל שמקדימים יעיל יותר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)