החמרת טנטון לאחר טיסה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/09/2016 | 08:25 | מאת: מטונטן

אני סובל מטנטון באוזן ימין מזה כשנה וחצי כנראה עקב חשיפה לרעש. כל הבדיקות תקינות, למרות שאני מרגיש בוודאות ירידה בשמיעה באוזן ימין. מה שמפריע לי יותר מהצפצוף עצמו, אליו כבר התרגלתי, זה שבחשיפה לרעש לא חזק - נוצרת תחושת אי נוחות סביב האוזן: אוזן סתומה, תחושת נפיחות סביב האוזן, כאב קל של כאילו דלקת, חוסר תחושה קל באוזן וכו'. מאז הטיסה וכעת 3 ימים אחרי, מרגיש החמרה של תחושות אלו (לאו דוקא בצפצוף, אלא בתופעות הנלוות). האם זה זמני או שיחלוף? האם עלי לגשת לקבלת טיפול מיידי (אם יש בכלל) על מנת למנוע החמרה קבועה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך אכן יש מקום לבדיקת שמיעה דחופה לברר אם יש החמרה משמעותית לשקול מתן סטרואידים אשר ככל שמקדימים לטפל התוצאות יעילות יותר. ובנוסף לפי הבדיקה לשקול צורך בברור נוסף. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)