טנטון בשכיבה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/09/2016 | 13:41 | מאת: חיה

מזה שבועיים אני סובלת מטנטון ביצעתי בדיקת שמיעה תקינה לחלוטים מעל הממוצע בבדיקת שמיעה שניה הרופא טוען שהבדיקה תקינה אך יש ירידה בשמיעה בתדרים הנמוכים בגבול הנורמה ובגלל הטנטון וחץ באוזניים לסירוגין המליץ על פרנידיזון 40 מג 7 ימים ולאחר ירידה בהדרגה אני בת 40 שוקלת 50 הרוקח טען שהמינון גבוה האם המינון גבוה? או שזה מקובל? חוששת לקחת ומדוע הטנטון בעיקר בשכיבה האם יש סיבה אשמח לתשובה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום חיה המינון לא גבוה יכול להתאים למשקל הגוף . בשכיבה יש שנוי בד"כ בלחץ הדם ולכן לעיתים גרויים שונים מתגברים כמו כאב שיניים למשל. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)