ורטיגו ובדיקת סי.טי.

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/08/2016 | 15:06 | מאת: מלי

אני סובלת כבר 14 שנים מורטיגו. במהלך השנים הגעתי לרופאי אא"ג, לנוירולוגים, לבדיקות BERA ו-ENG ולמרפאת סחרחורות, אך בשל התורים בקופת חולים - זה היה תמיד שבועות או חודשים אחרי התקף - כך שלא מוצאים כלום, או לכל היותר סימנים מאד קלים לורטיגו. אחרי ההתקף האחרון אמרתי את זה לרופא המשפחה והוא נתן לי הפניה לבדיקת סי.טי. של מוח+אוזניים. יש לי אסתמה ותת-פעילות של בלוטת התריס, כך שמראש הבדיקה יותר בעייתית עבורי. שאלותי: האם יש טעם בבדיקה הזאת אחרי כל השנים האלה? האם יש טעם בבדיקה אם היא נעשית לא בזמן התקף?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום מלי כדי לבדוק סמוך להתקף, כדאי לקבל מכתב מהרופא המטפל שבזמן התקף תפני למיון שם יראו אותך הרופאים המתאימים בזמן הסימנים של ההתקף. לגבי הCT קשה לי לשנות המלצות של רופאים אחרים. תוצאות הCT לא קשורות בהתקף. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)