טנטון בעוצמה גבוהה המשפיע על השינה והמצב רוח

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

31/07/2016 | 07:24 | מאת: אור

הי, לפני שבועיים עברתי טיפול שורש ולאחריו התחיל לחץ חזק בראש. בעבקות הלחץ הופנתי לקירופרקט. אחרי טיפול של קירופרט ( לפני שבועיים) התחיל טנטון בעוצמה חזקה אשר גרם לי לחוסר שינה ורעיונות אובדניים. הופנתי למיון, בצעו לי CT ללא ממצאים. נאמר לי כי יכול להיות וירוס בסינוסים. לא יודע מה לעשות...

01/08/2016 | 18:44 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אור לא ציינת מה לגבי בדיקת שמיעה.האם הטנטון חד צדדי בצד הטיפול שורש או בשתי האוזניים. בכל מקרה , עם תגובה כה קשה יש צורך לטפל בהקדם בתגובה עצמה בד בבד עם המשך הברור. בברכה ד"ר בן דוד

02/08/2016 | 22:48 | מאת: אור

הי ד"ר. הצלצול הוא בעיקרו באוזן ימין. מידי פעם נדמה לי שאני שומע אותו קצת באוזן שמאל. עברתי בדיקת bera ועוד בדיקת שמיעה. מסתבר שיש ירידה בשמיעה בטונים גבוהים. חזרתי לרופא אף אוזן גרון הוא אמר שזה לא רציני וכנראה שהטנטון קשור לחרדה.. האמת היא שאני מרגיש שזה כתוצאה מהטיפול של הכירופרקט כי עברו שבועיים ואני עדיין מרגיש שהצוואר העליון שלי קצת קשה וטיפה כואב..... הטנטון דרך אגב הוא לא בצד של השורש ( שמאל ). חשוב לי לציין, אני לא יודע אם זה קשור אבל שיש לי קצת לסט בצד ימין שהיא רופפת. בחיבור של הלסת עם הגולגולת. _ כאילו לא במקום. אבל זה ככה שנים ומעולם הטריד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)