כאבי אזנים עמומים שכאילו נרקחו במרתפי העינויים של

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/07/2016 | 05:30 | מאת: אריק

לפני כחודשיים התחשמלתי, (מ 220 VAC כשהזרם זרם דרכי מיד אחת ליד השניה)- אלא שעדיין אני מרגיש רע, מין סחרחורת קלה וערפול קל, והרגשת יציקות בטון באזניים. וזה הכי מפריע לי- כאבי האזניים כאילו בתוך יציקת בטון עמום, וכאילו נמשכות פנימה לראש. אני מבין שפגיעות חשמל זה לא עניין פשוט, ואני מבין גם שרוב הרופאים (ואני לבטח) אפילו לא יודעים איזה רופא אמור לטפל בזה (מעבר לבעית לב מיידית) או האם יש בכלל טיפול או מה יש לעשות (והכונה בעיקר לתיקון לא לאיבחון), ואני פונה אליך לפחות בנושא כאבי האזניים המוזרים- אנא חוה דעתך על בנושא מורכב זה, והאם ידוע לך מה אפשרות התיקון/שיפור, אם קיים. ברוב תודות מראש, אריק

17/07/2016 | 07:38 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אריק קשה לי לענות לך על מה ששאלת מאחר וכאבי אוזניים יתכן במיוחד במצב כמו שלך , הם עשויים להיות כאבים מוקרנים לכוון האוזניים כמו מאיזור מפרק הלסת , עמוד שדרה צווארי , הגרון שניים תוחנות תחתונות ועוד. בכל מקרה , עברת טראומה שלעתים קרובות מחמירה תגובה למיחושים גופניים. ועל כך ניתן לטפל . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)